teisipäev, 27. oktoober 2015

Olime ja tegime



Hei! Hei!

Meid kutsusti esinema Viljandi valla sünnipäevale. Erko kutsus koosoleku kokku ja arutasime, kas minna ja milliseid sketše teha. Terve Mõisa Hääle tiim oli  ühehäälselt nõus. Mis seal ikka rasket on?Oleme ju ennegi teinud ja teeme veel. Nii umbes kaks nädalat ennem hakkasime tegema proove ja rääkima mida selga panna. 22. oktoobri hommikul oli vaja proovi minna. Õnneks said kõik unimütsid voodist välja ja õigeks ajaks kohale. Proov läks meil edukalt ja suurema vaevata saime asjad tehtud.
Nii me siis 23ndal oktoobril käisimegi Viljandi valla II sünnipäeval. Kohale saabudes oli näha palju rahvast, mis pani meil südame natukene puperdama.


Küsides muljeid meie juhendajalt vastas ta:

Pildil: Erko ja Carmen


Carmen rääkis paari sõnaga ka oma mõttetest:

Enne esinemist pabistasin, sest rahvast oli saalis palju. 
Õnneks midagi sassi ei läinud ja kõik läks hästi.
Minu muljed olid suurepärased ja seda erinevatel põhjustel. Üheks põhjuseks oli hea publik kes võttis mõlemad sketšid hästi vastu ning naersid kaasa.
smile emoticon 
Teiseks põhjuseks on see et minu kallis Mõisa Häälelised said väga hästi hakkama oma sketšidega. te olete lihtsalt suurepärased, ükskõik meida me ka ette ei võtaks te saate hästi hakkama. Mul on ülimalt hea meel olla teie juhendaja. Andsite mulle palju mõtteid mida edaspidi teha teisiti ja millele rohkem rõhku panna.

                    Mõisa Hääl



Pildil Ato, Mark ja Sten Alex
Rohkem pilte valla sünnipäevast: Viljandi valla II sünnipäev pildi
Jälgige meid ka facebookis:Mõisa Hääl
Olge tublid ja PÄIKEST!!! :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar