pühapäev, 10. november 2013

KARAOKE

Heihoo kallid sõbrad!


  27.oktoobril käisid Mõisa Hääle enamused liikmed ehk siis Kersti, Kristina, Madis, Erko, Mari-Liis, Annabel, Argo+ Kethi ja Marek Viljandi Koidu Seltsimajas karaoket laulmas. Laulmise põhimõte oli saada juurde julgust ja veeta niisama koos lõbusalt aega.
  Kui põhikamp kohale jõudis siis oli Kersti ja Argo helisevat häält juba kuulda. Kui seltskond oli koos siis istuti maha ning vaadati koos oma viimast filmi (http://www.youtube.com/watch?v=ru0bJcnhhi0) ning arutati mis kellegile sealt kõige rohkem meelepärane oli. Kõigi lemmikuks sai meie oma Mats ja pullike.
  Edasi läks juba laulmiseks. Kõige suuremad laulusõbrad olid Kersti, Erko, Madis ja Mari-Liis. Lauldi eestikeelseid laule, kui ka inglise keelseid. Lauldi läbi enamuste lemmiklood ja tuntumad laulud.
  Lauldi mikrofoni ning kambapeale oli kaks mikrofoni, kuid üks neistki oli viguriga. See mikrofon sai meilt nimeks „Kinnisenina mikker“. Sellise nime põhjuseks oli see, et sellest mikrofonist kostus su hääl sellisena nagu sul oleks nina kinni. Selle mikkriga sai palju nalja.
  Mainimata ei või jätta et Madis mängis palju aega Kethiga nii tagaajamist kui ka peitust. Madis sobib hästi lastega kokku. Neil oli mängides lõbus ning vaadata oli samuti lõbus. Eriti tore oli vaadata seda, kus peitusemängus suutis Kethi ennast nii ära peita et Madisele läksid otsima appi Argo ja Kristina. Nende naerukaja tõi palju rõõmu sinna majja.
  Kui aeg hakkas otsa saama siis otsustati uurida veidi maja. Kuid enne seda räägiti erinevatest kummitustest ja muudest paranormaalsetest nähtustest. Mindi saali, kus räägiti vaimust, keda olevat seal kummitamas nähtud. Saalist lahkudes oli kuulda veel kilkeid ehmatustest, mis tegi palju nalja teistele kui ka sellele, kes ehmus. Edasi mindi saalis olevale rõdule. Kus oli selle vaimu kummitamis paik, ning sealt alla tagasi.


  Nii lõpetasime meie oma sügisvaheaja.

Mõisa Hääle lühifilm „Maale…“

Pildil- Mari-Liis, Kristina, Argo, Erko, Madis, Annabel ja Kethi. 

Taga- Ane ja Marek

 Pildil- Mari-Liis, Annabel ja Marek

Laulmas- Mari-Liis ja Erko laulu „This is our song“

Laulmas- Erko ja Madis

Laulmas- Kersti, laulu "You're baeutiful"

 Pildil- Kristina, Annabel ja Mari-Liis

 Pildil- Kersti, Marek ja Annabel


Pildil- Kersti ja Kethi


Peatse kuulmiseni

Teie Mõisa Hääl :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar