pühapäev, 10. november 2013

TORMINE KÄIK TALLINNAS

Hei-Hei-Hei :)

  Oleme teile räkimas pma reisist mis toimus 29.oktoobril ehk sellel päeval mil tormas Viljandis ränk torm. Meie Mõisa Hääl (koosseisus Kersti, Argo, Madis P., Erko, Kristina, Annabel, Mari-Liis, Karolina, Carmen, Kargo, Madis K., Gitta ja Anette) käisime Tallinnas paroodiasaate „Su nägu kõlab tuttavalt“ saate salvestusel. 
  Reisisime Tallinna homminuse rongiga, mis väljus Viljandist varahommikul kell 6.17. Rongis olid algul kõik unised ning ei jõudnud suurt midagi teha. Mida rohkem aeg edasi läks seda rohkem tuli meile energiat juurde. Kuni olime energiast pakatav kollektiiv siis otsustasime hakata mängima. Kuid mäng polnud sugugi selline mida teie, kallid lugejad ette kujutate. Mäng polnud rahulik ja suuline vaid mänu nimeks oli „Puuviljasalat“ ehk siis jooksumäng. Mängu käigus lendasid paljud ühest vaguni otsast teisse. 
  Kui aeg oli sealmaal et tuli rongist maha astuda siis oli esimene suund läbi vanalinna Solaris kaubanduskeskusesse. Jõudsime keskusesse veidi vara ning poed olid alles suletud, seega tuli meil oodata. Ootasime üks pool tunnikest, siis anti kõigile vabaaega poodides käimiseks. Kui vabaaeg oli otsas, suundusime kõik koos Lido’sse sööma. 
  Kui kõhud olid täis siis suunduti kaubamaja all olevasse bussijaama, kus tuli meil minna bussile millega sõita stuudiosse……Jõudsime napilt tormates õigele bussile. Buss väljus peatselt meie sisenemist. Sõitsime vajalikku kohta ning väljusime bussist. Bussilt maas olles suundusid kõik targalt omaarust õigesse suunda kuni saadi aru et suund on vale ning sammuti tagasi. Kui olime lõpuks õigele poole suundunud siis nägime peagi puude tagant paistvat TV3 stuudiot.
  Jõudsime stuudiosse palju varem kui pidi. Suundusime kõik majas asuvasse kohvikusse ning hõivasime oma ruumi, kus oli mugav juttu ajada ning lõbusalt aega veeta. Nagu alati suutsime meie oma aega veeta mängides. Ei, see kord me ei hakkanud ringi tormama vaid võtsime rahulikumalt ning mängisime patsumängu. Üsna tihti käisime vaatamas et ega rahvas pole salvestusele kogunenud, kuna soovivime esimeste seas saali pääseda ning soovitud kohad hõivata. 
  Kui rahvas hakkas vaikselt kogunema siis sättisime ennast korralikult esimesteks ukse juurde et saaksimegi ees otsas saali. Kuid sealgi tuli kaua oodata. Oli vaja oodata millal oleks õige aeg ning inimesed oleksid kohal. 
  Kui saali pääsesime siis saime kõik enamasti soovitud kohad ning olime meelsasti publikuks. Nagu ikka on saate lõpus valjult kuulda meie Kersti „Böö“d ja „Buu“d. 
  Kui salvestus oli lõppend siis suundusime kõik taas bussile ja sõitsime Ülemiste keskusesse, et seal veel oma viimane võimalus šhoppamiseks kasutada. Kuid põhiliselt kõigi suund oli Hesburgerisse sööma. Samuti sai seal palju nalja, nagu meile ikka tavaks on. 
  Kui šhopingu võimalused olid läbi saanud siis tuli suunduda bussijaama, et minna bussile millega Viljandisse tagasi sõita. Bussisõit möödus samuti lõbusalt ja naerurohkelt. Bussis mängiti sõnamängu kui ka visati üksteise üle nalja. Tulime kõik heatujuga Viljandisse. Kuid kuna Viljandis tormas endiselt torm siis oli küll tahtmine nii mõnelgi alles Tallinnas olla.


  Sedasi möödus meie tormiliselt lustlik päev seigeldes Tallinnas. :)


  Pildil patsumäng- Kersti, Karolina, Carmen ja Mari-Liis

Pildil- Kersti, Gitta ja Anette

  Pildil- Kardo ja Madis K.

 Pildil- Madis P. ja Argo

 Pildil- Gitta ja Anette

Pildil- Argo, Madis K. ja Erko

 Pildil- Erko ja Madis K.

  Pildil- 1.rida: Anett, Madis P. ja Erko
2.rida: Annabel, Kristina, Mari-Liis, Kersti, Argo, Gitta ja Anette
3.rida: Karolina, Carmen, Madis K. ja Kardo

Pildil- 1.rida: Anett, Erko, Madis K., Madis P., Argo, Karolina, Gitta ja Anette
2.rida- Annabel, Kardo, Kersti, Kristina, Mari-Liis ja Carmen


PS! Mõisa Hääle liimeid võib näha saate publikus mis on eetris 10.11.13.

Ilusat isadepäeva Teile!

Teie Mõisa Hääl :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar