laupäev, 2. november 2013

Mõisa Öö

Kes on teadlikud, kes ei ole siis teadku, et 18.oktoobri öhtul algas Heimtali PK's lõpetades 19.oktoobri hommikul Mõisa Öö ehk pidžaamapidu Mõisa Hääle liikmetele. Kokku oli meid  seal 10 ehk siis Madis K., Erko, Kristina, Mari-Liis, Argo, Kardo, Karolina, Carmen, meie kooli huvijuht Anett ja loomulikult meie imetore juhendaja Kersti.
  Õhtu algas rõõmsalt söögi tegemisega, menüüs oli lasanje ja küpsisetort. Madis haaras koheselt küpsised endale ning hakkas torti tegema. Kersti tööks jäi algul salati valmistamine lasanje kõrvale kuid hiljem liitus kõigi ülejäänutega, kes tegutsesid lasanje kallal. Kuid siiski suutsid enamused söögi tegemise kõraval aega leida et mööda maja ringi joosta ja teisi ehmatada, igatahes kõrgeid helisi oli kuulda, kuid ega ehmatamised ei toimund ainult see aeg vaid kestsid hommikuni. Kui söök oli valmis saanud siis asusime kõik sööma. Tuleb ära mainida et söök oli imemaitsev ;)
  Kui kõhud olid täis siis läks õhtu juba lõbusamalt edasi, hakkasime mängima activity’t ehk sõnaseletus mängu. (Mängisid Madis, Erko, Mari-Liis, Argo, Karolina, Carmen, Anett ja Kersti).Mängu ajal sai naerda pisarateni. Selle kohta võib julgelt öelda et see on meie mäng. :)
  Kui mäng mängitud, otsustasime minna saadet tegema. Saate pikkuseks oli seekord peaaegu 90minutit ja kuulajad oli meil seekord , aitäh kõigile kuulajatele. ;) Ja muidugi ka tänud kõigile, kes soovisid soovilugusi. Saate tegemine möödus ohtra naeruga nagu meile tavaks on.
  Kuid sel õhtul olid kõik täis energiat seega oli raske ühe kohapeal istuda ning mikrofoni end tühjaks rääkida. Meie otsustasime selle parandada lätsu mängimisega. Läts sai selle öö põhitegevuseks. Mängisime seda mitu tundi järjest, väike paus ja taas mitu tundi jooksmist. Ka selle mänguga sai palju nalja. Küll keegi ei jullgenud üksi kuskil liikuda või jooksis pimedas vastu seina. Pimedaga oli ka see lugu, et kõik nutikamad jooksid teatud ruumidesse ehk siis meie juhendaja Kersti ruumi või saali ja kükitasid seal kuskis nurgas, kuna seal oli pime ning neid oli raske leida sealt. Veel juhtus ka selline lugu, mis võis üsna ära ehmatada. Nimelt jooksid Kardo, Kristina ja Mari-Liis raadio ruumi, kuid kui Mari-Liis kohale jõudis siis Kristinat polnud kuskil, võti peitus tegelikuses selles et ta suutis ennast ukse taha ära peita kuhu enamused vaadata ei oskanud. Lätsu mängides suutsid üsna segadusse ajada garderoobis olevad peeglid ja toolid saalis. Jooksmise ja libistamise tulemuseks said auklikud sokid jalas. :D
  Jooksmisest puhkamiseks vaatasime vahepeal filme. Esimeseks filmiks sai „Nukitsamees“ mida vaatasid kõik. Järgmisel puhkepausil söödi Madise valmistatud küpsisetorti ning peale seda vaadati „Indsidious“i. Seda seekord ei vaadanud kõik. Filmi algul oli juba kuulda vabandusi ja põhjuseid et saada ruumist välja. Näiteks et ma lähen teen kohvi, ma tahan toaletti jne. Lõpuks jäid seda filmi vaatama Karolina, Karmen, Kardo, Argo, Mari-Liis ja Erko. Kersti, Kristina, Anett ja Madis olid omaette mujal ja rääkisid igasuguseid vahvaid jutte, kuid pidevalt segasid vahele karjumised nende poolt kes vaatasid õudusfilmi. Kusjuures olles ise nende nelja seas, kes filmi ei vaatand siis oli kohati seda karjumist naljakas kuulata, kuna kui üks karjus siis karjusid kõik talle järgi. Ja lõpuks kui keegi enam midagi eriti teha ei jõudnud siis vaadati komöödiat, mille nime ma kahjuks öelda ei oska. Mängiti ja erinevaid rahulikke mänge ja vaadati naljaviluks videosid Youtube’st. Üheks lemmikuks on ja jääb „Log Jam“.
  Hommikuks olid küll kõik väsinud aga siiski igati rahul selle tegusa ööga. J

 
Kuna osade jaoks oli see Mõisa Öö esimene siis küsisin neilt, et millised muljed neile sellest jäid..


Karolina- Mulle meeldis seal kõik. Tore oli koos süüa teha, eriti meeldis mulle see mäng (activity) see oli väga-väga lahe ja tagaajamine oli ka väga lahe. See õudukas meeldis ka mulle väga. Sai palju naerdud ja üleval oldud kõige parem ning kõige lõbusam öö mis siiani on olnud. Loodan et neid Mõisa Öösid tuleb veel ja need tulevad veel lahetamad. Ühesõnaga-KÕIK OLI SUPER!
 
Argo- Mulle väga meeldis seal sai palju nalja ja tagaajamine oli lahe. Muidu oli kõik lahe ja tore. Mina olen väga väga rahul.


 
Pildil: Saade- Kardo ja Erko
 
 
Pildil: Saade- Kersti, Carmen, Karolina, Mari-Liis, Madis K. ja Argo
 
Pildil: Söögi valmistamine- Anett, Erko, Karolina, Madis K., Mari-Liis ja Carmen
 
Pildil: Activity- Erko, Anett, Karolina, Carmen, Mari-Liis ja Kristina
 
Pildil: Activity- Madis K., Kardo, Argo, Erko, Anett, Karolina ja Carmen
 
Pildil: Filmi vaatamine- Erko, Karolina, Carmen ja Mari-Liis
 
 
 
 
 
Peatse nägemiseni
Teie Mõisa Hääl :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar